Detta program är till dig som behöver kunskap och coachning för att kunna förändra dina vanor under 3 månader (om du tänker att 3 månader är länge så glöm det, går i en rasande fart :).

Din kropp är ett eget ekosystem och genom att skapa de bästa förutsättningarna så skapar vi också hälsa. Men för att skapa långsiktig hälsa så behöver vi ta hand om vår kropp och ge den energi med mycket näring för att den ska fungera optimalt.

Detta gör att det du stoppar i dig blir otroligt viktigt i ditt välmående

Ren, oprocessad kost och en hållbar livsstil skapar hälsa
Min filosofi grundar sig i att kroppen är gjord för så rena, oprocessade livsmedel som möjligt. Vi fokuserar mycket på kost och vad du stoppar i dig eftersom näringen påverkar ditt välmående på cellnivå och även din energinivå. Vi tittar även på sömnrutiner, relationer, träning, personlig utveckling samt stress och återhämtning.

Nyckeln är att hitta det optimala ekosystemet för just dig. En optimal kosthållning och livsstil är väldigt individuellt beroende på startpunkt och vilka förutsättningar som finns (kan bero på exv. arv, miljö, livsstil, ålder, kön, kost, träning). Alla behöver vi olika mängder av nutrienter för att fungera på bästa sätt.

Jag lär dig lyssna på din egen kropp så att du själv vet vad som ger dig hälsa och välmående. 

Under resans gång finns jag här för dig med kunskap och verktyg för att vi tillsammans ska kunna styra mot dina hälsomål. Många vet idag vad som är bra livsmedel men utmaningen ligger i förändra vanor och hitta vilken kosthållning som är optimal för just dig.

Vi utgår från din inskrivningsenkät med historik, eventuella provsvar och var du vill befinna dig hälsomässigt i framtiden. Jag hjälper dig att prioritera dina viktigaste fokusområden.

Paketet innehåller:

1. Introsamtal ca 15-30 min. Genomgång av inskrivningsformulär och följdfrågor på ett djupare plan.

2. Rådgivning 60-90 min. Genomgång av optimeringsprogram, (kost- näring- och livsstil). Viktiga fokusområden. Motivation och stöd. 

3. 4 st coachsamtal ca 15-30 min under resans gång för ökad motivation, frågeställningar och eventuella utmaningar.

4. Uppföljning 1 efter halva tiden för att enkelt kunna hantera utmaningar och få mer praktiska tips och verktyg.

5. Uppföljning 2 & utvärdering ca 60 min. Eventuella finjusteringar och fortsatta tips och råd nu när du har gått klart 3 månader.

Hela paketet kostar 4995 kr och sträcker sig över 3 månader. Betalning sker via Swish eller faktura. Varmt välkommen att boka: maria@everydaywellness.se eller Boka här.