Nu finns möjlighet att testa ditt blodsocker med en blodsockermätare under 2 veckor för att sedan få en anpassad kostplan för att kunna hålla ditt blodsocker stabilt och öka ditt välmående och din hälsa!

Under dessa 2 veckor när du gör hela mätningen (med en liten sensor som sitter fast bakom armen som du scannar med en app) så är det bra att leva ungefär som vanligt för att se vad i vardagen som skapar höga toppar och dalar. Under dessa två veckor får du många insikter i hur din vardag och dina kostval påverkar kroppen. Efter avslutat test får du ett kostschema och handlingsplan för hur du kan förbättra din metabola hälsa och få ett mer stabilt blodsocker.

Varför är detta viktigt då?  

Blodsockret är i grunden den enskilt viktigaste parametern att få under kontroll då insulinresistens leder till alla möjliga olika kroniska inflammationer i kroppen (driver fettinlagring i levern, rubbningar i blodfetter, högt blodtryck → åderförkalkning → diabetes → hjärt-kärlsjukdomar). Ju högre blodsocker desto högre risk för demens i framtiden. 

Högt fasteblodsocker är en riskfaktor då den oxiderar LDL, omega-6 och andra molekyler och driver inflammation. 

Total kostnad för dessa 2 veckor inkl. sensor och kostschema är 2650 kr (varav kostnad för sensor är 650 kr). Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till maria@everydaywellness.se

Vi samarbetar med Abbott och deras Freestyle Libre 2 sensor. Välkommen!