Optimera dig själv för ett längre och friskare liv!

Din kropp är som ditt hus som ska hålla i tid och evighet. Vi behöver bygga en stabil grund för att ge de bästa förutsättningarna när oväder och utmaningar kommer. Om du vill  förebygga sjukdom och optimera din hälsa så behöver vår kropp (precis som bilar) genomgå en ”service”. Detta gör vi för att kunna minimera risker för vanliga folksjukdomar och för att kunna optimera dig själv. För att skapa hälsa så behöver vi helt enkelt ta hand om vår kropp och ge den energi med mycket näring för att den ska fungera optimalt.

Detta gör att det du stoppar i dig blir otroligt viktigt i ditt välmående

Bara av den enkla anledningen så fokuserar vi mycket på kost och kostförändringar men vi tittar även på din livsstil och allting runtomkring. För att skapa en hållbar förändring i din livsstil så går vi igenom din status idag;

  • Ifyllt inskrivningsformulär (för att få veta mer om din historik)
  • Beroende på vilket paket som är rätt för dig finns olika labbtester att utgå ifrån vilket vi kommer överens om innan.
  • Blodprov – tas enkelt via Blodkollen vid behov

Utifrån detta görs sedan en funktionsbedömning och ett optimerings-program (Kost- Livsstil- Träning) speciellt anpassat för dig och dina behov.

Välj paket Kostrådgivning om du exempelvis vill ha hjälp att gå ner i vikt, se över dina kostvanor och få ett mer hållbart ätmönster.

Välj paket Hälsooptimering om du vill optimera din hälsa och få en bättre förståelse på hur din livsstil kan påverka hälsan. Vi går igenom hur ditt liv ser ut idag, vilka mål du vill uppnå samt hur du kan med små medel optimera och förebygga framtida sjukdomar. 

Välj paket Funktionsmedicinsk hälsooptimering om du behöver hjälp att stödja läkning och få hjälp med dina tre viktigaste fokusområden för att må bättre och förebygga framtida sjukdom. 

Blodprov görs enkelt att via Blodkollen (se karta på provtagningsställen här). Blodprovet är viktigt för att få en inblick i hur din kropp fungerar samt en kontroll om det finns några uppenbara näringsbrister som hindrar kroppen att fungera optimalt. Efter att vi testat dessa hälsomarkörer får du sedan individuellt anpassade råd för att exv. öka energinivå, stressmotstånd samt ditt övergripande välmående. Helt enkelt bli en bättre version av dig själv. Den spännande frågan är ju egentligen, hur bra kan du bli?

Vänligen kontakta boka@everydaywellness.se för mer info. Betalning sker via Swish, eller faktura enligt ök.

Se till att skapa dig en bra dag!

/Everyday Wellness