Våga börja ta ansvar för din hälsa!

Everyday Wellness kom till av en känsla av att vilja bli en bättre version av mig själv. I mitt fall började allt när stressen hade satt sig i käkarna och jag började reflektera om vad som är viktigt här i livet för mig och min familj. Slutsaten blev att jag ville bli en bättre mamma till mina barn och jag insåg att för att kunna bli det måste jag börja prioritera mig själv. Vem var jag i all denna stress och press från samhället? Vad har jag för behov? Sakta men säkert så hoppade jag på en inre resa utan att veta var jag skulle landa. Att vara riktigt råärlig med sig själv om vad som gör en glad och lycklig blev ett första steg. Men det visade sig att jag helt hade glömt vilka behov jag hade. Resan blev därför krokig och lång men idag står jag här starkare än någonsin med en otrolig erfarenhet och kunskap med mig.

Livet är så pass komplext så jag har fördjupat mig i flera olika delar i välmåendet för att kunna hjälpa andra så bra jag bara kan. Vare sig du har en utmaning i återhämtning, näringsbrister eller sömn så har jag tydliga och konkreta verktyg som gör att vi kan optimera dig, från vilken nivå du än befinner dig på!

Det är viktigt att alla förstår att det är vi själva som har ansvar för att må bättre och utveckla oss i den riktning som just du vill. Det finns ju faktiskt ingen annan som känner dig själv bättre och för att hitta svaren så får vi nyfiket fråga vad som intresserar oss och ger oss glädje och tacksamhet i livet. Tillsammans tar vi oss framåt, med mål och vision som styr oss och vetskapen om att vi varje dag måste jobba åt rätt håll för att komma dit vi vill. Sluta aldrig tro på din dröm och våga ta kontroll över ditt välmående!

Ser fram emot att få ta del av din historia och få vara en del av din utveckling.
/Maria Ekroth (grundare)

Utbildning

Funktionsmedicinsk Terapeut, Funktionsmedicinska Institutet
Kost- och hälsocoach, Paleo Institute 
Transformativ coach; Existens Skandinavien AB
Lic. Kostrådgivare; Bergklint education
Lic. Livsstilsrådgivare; Bergklint education
Mindfulnessinstruktör (Certifierad lärarutbildning i MBSR enligt Center For Mindfulness); Sverigehälsan
Civilekonom – (organisation och ledarskap); Luleå Tekniska Universitet

Kontakt:

Everyday Wellness In Sweden AB
Hagagatan 15 F, 1 tr
113 47 Stockholm

Mobil: 070-668 48 48
mail: maria@everydaywellness.se