FMD- Fasting Mimicking Diet. Få bättre hälsa med fasta!
Fasting Mimicking Diet (FDM) är en typ av modifierad fasta framtagen av professor Valter Longo och hans grupp vid University of Southern California, the Longevity Institute. FMD är ett fem-dagars fasteprogram baserat på växtbaserade, oprocessade och rena livsmedel. Fördelar av FMD som setts i studier: 

  • Stamcellsbaserad regenerering
  • Förbättrad insulinkänslighet
  • Minskning av visceralt fett orsakad av ketos
  • Aktivering av autofagi. Kroppen storstädar.

Anmäl dig redan idag!
Är du intresserad av att se hur din kropp reagerar på en 5-dagars fasta? Gör det tillsammans med mig i grupp där vi peppar varandra. Under fastan äter vi ca 720-800 kalorier per dag men maten känns inte igen i cellerna som mat, vilket håller kroppen i fasta. Enkelt uttryckt är det fasta med mat!

För 495 kr får du:

  • 15 minuters webinar som förklarar mer om varför FMD är så otroligt bra för oss. Jag sammanfattar studier och Valter Longos bok ”The Longevity Diet”.
  • Recept till dina 5 fastedagar (meddela eventuella allergier). Recepten är växtbaserade, oprocessade och utan gluten, mejeri och socker.
  • Coachning och peppning under vägen.
  • FaceBook-grupp där vi stöttar och hjälper varandra att klara dessa 5 dagar tillsammans.

Mer om Valter Longo
Valter Longo har forskat på hälsosam livslängd i mer än trettio år och studerat sambandet mellan näring och gener som reglerar cellskydd och regenerering. Vi utgår från hans bok ”The Longevity Diet” där han har samlat alla lärdomar i ett enkelt program som alla kan leva efter. Valter rekommenderar fasta regelbundet (ca två till tolv gånger per år, beroende på din allmänna hälsa). Detta för att skydda, regenerera och föryngra kroppen för att hålla oss unga och friska längre.

Datum för 202322 januari och 10 september. Skriv val av datum vid anmälan. Betalning (495 kr) sker enligt via Swish (123-272 94 57) eller faktura. Det går även bra att använda sitt friskvårdsbidrag till detta då det ingår under kostrådgivning.

Nu tar vi vår hälsa till en ny nivå och planerar för att leva hälsosamt länge! Varmt välkommen att anmäla dig till maria@everydaywellness.se

Enkel betalning via Swish!