Vill du ha hjälp att förstå hur din kropp kan fungera ännu bättre om du får i dig alla näringsämnen eller kanske bara få ett mer hälsosamt och hållbart ätmönster? Detta program pågår under 6 veckor och ger dig en exempelvecka på hur ett skräddarsytt kostschema skulle se ut för dig, flera tips på nyttiga och relativt lättlagade recept, mera kunskap i näringslära och coachning under dessa veckor.

Din kropp är ett eget ekosystem och genom att skapa de bästa förutsättningarna så skapar vi också hälsa. Men för att skapa långsiktig hälsa så behöver vi ta hand om vår kropp och ge den energi med mycket näring för att den ska fungera optimalt.

Detta gör att det du stoppar i dig blir otroligt viktigt i ditt välmående

Ren, oprocessad kost och en hållbar livsstil skapar hälsa
Min filosofi grundar sig i att kroppen är gjord för så rena, oprocessade livsmedel som möjligt. Vi fokuserar mycket på kost och vad du stoppar i dig eftersom näringen påverkar ditt välmående på cellnivå och även din energinivå.

Nyckeln är att hitta det optimala ekosystemet för just dig. En optimal kosthållning och livsstil är väldigt individuellt beroende på startpunkt och vilka förutsättningar som finns (kan bero på exv. arv, miljö, livsstil, ålder, kön, kost, träning). Alla behöver vi olika mängder av nutrienter för att fungera på bästa sätt.

Jag lär dig lyssna på din egen kropp så att du själv vet vad som ger dig hälsa och välmående. 

Under resans gång finns jag här för dig med kunskap och verktyg för att vi tillsammans ska kunna styra mot dina hälsomål. Många vet idag vad som är bra livsmedel men utmaningen ligger i förändra vanor och hitta vilken kosthållning som är optimal för just dig.

Mitt mål är att du ska lära dig så mycket som möjligt om kost och vilken påverkan den har på oss och vår hälsa. Du får själv välja om vi ska ha våra möten online eller IRL (Sthlm). Detta program passar dig som: ​

  • Behöver kostråd för att kunna ge kroppen bättre näring för bättre fungerande funktioner i kroppen.
  • Vill ha hjälp med att nå ditt viktmål.
  • Vill ha inspiration till mer hälsosamma recept.
  • Vill äta på ett sätt som gör det hållbart resten av livet.
  • Vill ha stöd och coachning för att nå dina mål och hålla motivationen uppe.

Total kostnad 1995 kr (ink moms och går att använda som friskvårdsbidrag). Varmt välkommen!

Mer information: maria@everydaywellness.se eller boka HÄR.